Покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти


Чрез нас можете бързо и лесно да намерите и закупите желаният от вас имот, да продадете такъв, да наемете нужното помещение за вашият бизнес или да отдавате под наем имот, който в момента не използвате. Единственото, което е нужно е да се свържете с нас, ние ще свършим всичко останало.

Банкови Кредити


Работим в сътрудничество с едни от най-големите банки в страната, като предлагаме абсолютно безплатно пълно съдействие за отпускане на всякакви видове банкови кредити с преференциални условия. При закупуване на недвижим имот предлагаме и опция за отпускане на допълнителни средства за ремонт и обзавеждане. Ние ще ви помогнем да договорите най-добрите условия за вашите конкретни нужди, и то абслютно БЕЗПЛАТНО!

Строителни услуги и Обзавеждане


Предлагаме ви всякакъв вид строителни услуги свързани както с ремонт и обзавеждане, така и със строителство и изграждане на различни обекти. Чрез ползваните от нас отстъпки при закупуване на строителни материали, вие спестявате още допълнителни средства. Осъществяваме постоянен надзор и контрол върху изпълнението на строително-ремонтните дейности, с което изцяло освобождаваме вашето време. На база множеството успешно завършени обекти можем да ви гарантираме перфектно качество и кратки срокове на изпълнение. Работим и с професионални мебелисти, които могат да изпълнят всички ваши  интериорни желания на съвсем достъпни цени.

Финансово – счетоводни и юридически услуги и консултации


Тези от вас които имат инвестиционни намерения могат да получат професионални, точни и адекватни консултации свързани както с покупката, така и с последващите ваши права и задължения свързани с придобития имот. Цялостно финансово-счетоводно обслужване както на физически лица, така и на фирми.

Сътрудничество на чуждестранни физически и юридически лица


Сътрудничество на чуждестранни физически и юридически лица за придобиване на недвижими имоти – както жилищни, така и промишлени и земеделски. Инвестиционно консултиране.

Управление на недвижим имот


Можем да се грижим вместо вас за вашият имот. Намиране на наемател, събиране и превеждане на ваше име на дължимите месечни вноски. Грижа за имота, ремонтни дейности и др.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Получете детайлна информация за пълният набор от услуги, които предлагаме. Кажете ни от какво имате нужда, ние ще се погрижим за всичко останало.