Агенция за недвижими имоти НИБОЗ


Агенция за недвижими имоти НИБОЗ е с млад и амбициозен екип, но с достатъчно голям опит в сделките с недвижима собственост.

Ние предлагаме професионално обслужване и сигурност за нашите клиенти. Следим ежедневно пазара и можем да предложим най-подходящите решения за техните конкретни нужди.

Офисът ни се намира в гр. Стара Загора и сме запознати детайлно с всичко в града отнасящо се до недвижимата собственост. Освен това обаче се стараем да разширяваме постоянно портфолиото си и предлагаме и все повече имоти и в други райони на страната. Чрез използване на всички съвременни технологии, ние можем да направим избора ви на имот едно лесно и приятно преживяване. Ние знаем, че за клиента от особено значение е точната визуализация на това което купува, за това и използваме не само стандартните чертежи, а и 3Д проекти, панорами, виртуален оглед на имот и още много други техники така, че да сте сигурни във оптималните възможности на това, което купувате.

Постоянно увеличаваме обхвата на предоставяните от нас услуги така, че да бъдем максимално полезни и да удовлетворим напълно всички изисквания на нашите клиенти свързани с разнообразието от дейности с недвижими имоти.

Ние от Агенция за недвижими имоти НИБОЗ се стремим да обхващаме всички аспекти на сделките с недвижимо имущество – работим както на пазара на жилищните имоти така и на търговски, индустриални имоти, земеделска земя и парцели за жилищно и индустриално застрояване. Предлагаме сътрудничество както на местни така и на чуждестранни физически лица и фирми. Благодарение на богатият си опит в консултантските услуги можем да укажем пълно съдействие за клиенти с инвестиционни намерения. От намиране на подходящият имот, през решаване на всички юридически, финансово-счетоводни и административни казуси до крайното успешно финализиране на сделката. Освен това оставаме с нашите клиенти и след покупката като напълно съдействаме за превеждане на имота в желаният от тях вид чрез извършване на всякакъв вид строително-ремонтни дейности.