Новостроящи се луксозни фамилни къщи „FLORA“

Представяме ви един изключителен проект състоящ се от комплекс от еднофамилни къщи, разположени в най-предпочитаният район на София в момента – местност Кръстова Вада!

Локацията

Квартал Кръстова вада се превърна в новото най-предпочитано място за живеене от младите семейства. Съставен е от модерни жилищни сгради с ниско застрояване и фамилни къщи със собствени дворове. Перфектното разположение, в непосредствена близост до едни от най-големите пътни артерии – бул. Черни Връх и „Околовръстен път“, осигурява достъп за минути до Мол Парадайс и идеалния център на София, бърза връзка до Бизнес Парк София, магистрала Тракия и магистрала Струма – за Банско и Гърция. Същевременно новите домове от проект FLORA са в спокойна среда, над градския смог, шума и задръстванията, в непосредствена близост до Витоша. Намират се в близост до метро станция Витоша , МОЛ Парадайз, ЧОУ Д-р Петър Берон, детска градина, две многопрофилни болници и редица хранителни магазини, сред които и емблематичният за София хранителен хипермаркет „Фантастико“.

Начин на изпълнение

Къщите FLORA ще бъдат изградени по най-съвременни иновации в строителството и издадени съгласно спазването на всички стандарти, от един от доказаните през годините строители, залагащ винаги на безкомпромисното качество и с множество завършени проекти зад гърба си. Модерна архитектура, газификация, висококачествени строителни материали и богато озеленяване – това са само малка част от прекрасните условия които бъдещите собственици ще получат. Проектът е предназначен за тези, които не се задоволяват с нищо друго освен с най-доброто! Ще бъдат построени пет броя редови къщи в два типа, всяка от които се състои от сутеренно ниво с прилежащи гаражи и още три жилищни етажа, с максимално удобно и практично разпределение. Къщите могат да бъдат завършени с 3 или 4 спални, в зависимост от желанието на всеки собственик. Към всяка къща има и самостоятелен просторен двор. За още по-голямо удобство, специално ще бъде изградена вътрешна улица, чрез която всеки собственик ще има индивидуален достъп до своя дом.

В Заключение

Модерен и уютен дом, качество, лукс, функционално разпределение, изключителна локация и внимание към всеки един детайл – Това са малка част от нещата, които ще получите ако ни се доверите и станете собственик на една от къщите представени в проект FLORA!
За повече информация, организиране на срещи със строителя, огледи на място и допълнителни детайли за проекта, моля свържете се с нас от ТУК.

Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *