CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 70

Виртуален оглед на недвижим имот

Много хора поне веднъж в живота си са стигали до необходимостта от покупка на ново жилище или продажбата на имот, който вече не им е необходим. Това са съвсем нормални и в повечето случаи много радостни моменти, но както всичко останало и тук си има някои пречки и отрицателни страни, които спъват процеса или го проточват излишно във времето. Едно от нещата е необходимостта от организирането и провеждането на огледи, при които някой път има драстично разминаване от представата на човека, изградена му от снимките, които предварително е видял и действителността, когато види имота „на живо“. Резултата от това е много изгубено време в оглед на имоти, които за които още предварително се е знаело че няма да допаднат на купувача. Какво ще кажете ако можехте да правите огледи на имоти, седейки си на дивана вкъщи? Щяхте да си спестите толкова много време и средства нали? Е добрата новина за вас е, че това вече е възможно! Тъй като винаги се стремим да сме в крак с новите технологии и да бъдем максимално полезни на нашите клиенти, ние от НИБОЗ – Недвижими имоти сме готови да ви предоставим работещ модел как това да се случи.

Решението на този проблем е в организирането и представянето на т.нар. виртуални огледи! В първият момент звучи странно нали? Истината е, че с напредването на технологиите в днешно време това е напълно възможно. Можете да направите вашата виртуална разходка и да добиете пълна представа за имота седейки си вкъщи, на работа в обедната почивка или по всяко едно друго време.

Как е възможно това?

Създаването на виртуален оглед е възможно благодарение на предварителното заснемане на имота посредством специална камера и използването на специализиран софтуер за „сглобяване„ на така направените снимките в едно цялостно представяне. След създаването на виртуалната разходка вие ще можете да влизате от стая в стая и детайлно да разгледате всяко едно кътче на имота, който ви интересува. Това можете да направите посредством вашият компютър или лаптоп или дори използвайки само смартфона си.

За кого и подходящ Виртуалният оглед?

От тази услуга могат да се възползват както клиенти, които търсят да закупят или да наемат имот, така и продавачите на такъв. Ще изброим основните предимства и за двете страни

Предимства за клиентите търсещи имот

  • Спестявате време в обикаляне на имоти, някои от които предварително сте щели да отхвърлите , ако сте имали възможност да погледнете в детайли
  • Можете да извършите огледа по всяко едно време и на всяко едно място, стига само да разполагате с връзка с Интернет
  • Виждате както всички предимства на имота, така и всички недостатъци. Докато чрез снимките може да се скрият дадени недостатъци на имота, то при виртуалният оглед това няма как да стане и вие виждате на практика всичко, така както бихте го видели и на живо.

Предимства за продавачите на имот

  • Представяме и рекламираме имота ви по много по интерактивен и атрактивен начин, което допринася за това да достигне до повече хора
  • Пестите време – Няма да се ангажирате с организация на огледи на които ще дойдат хора, които само искат да съберат първоначални впечатления, или за които този имот не е подходящ.
  • Достигате много бързо до много по-голам брой потенциални клиенти
  • Можете да продадете имота си без дори да се налага да правите каквото и да било.
  • Организират се срещи само с клиенти имащи сериозен интерес

Ако искате да заснемем вашият имот и да организираме виртуални огледи за него, не се колебайте да се свържете с нас още сега от ТУК.

Чрез тази наша услуга ще можете да влезете директно в света на новите технологии и да се възползвате изцяло от тях. Ние ще ръководим целият процес от началото на заснемането на имота, до неговата крайна продажба. Доверете ни се! Нека направим този процес едно приятно изживяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *