10 идеи за коледна украса на вашият дом

1. Направете бялото ваш основен цвят

В навечерието на Коледните празници, изберете бяла елха, бели стени и изобилие от изкуствен сняг , за да направите празника като бяла приказка на която червеният цвят да бъде още по дързък акцент.

2. Украсете подаръците различно

Сменете традиционната панделка с красива зеленина. Това е неочаквано, но в красив рустик стил. Със сигурност вашите подаръци ще бъдат различни и още по-красиви.

3. Декорирайте всяко кътче във вашият дом

Не оставяйте най-добрите акценти от вашата коледна украса само за всекидневната, нека празникът да се усеща във всеки ъгъл от вашата къща. Украсете дори вашето антре, тогава веднага щом влезете у дома ще усетите магията на Коледа със вечно зелени клонки, борови шишарки и уютно одеяло.

4. Кажи ДА! на модерните орнаменти

Дайте на вашето коледно дърво по-забавен вид с геометричните орнаменти във скандинавски стил.

5. Фокусирайте се върху празничната маса

А като се фокусирате върху масата, може да се различите от стандартното червено-зелено, като опитате други цветове: например плат в малахит или топли розови божури, подложки в черно-бяло и антични съдове и прибори.

6. Бъдете естествени

Вземете вдъхновение от природата за вашата украса. Използвайте свежи вечнозелени клонки, гирлянди и венци, комбинирайте ги с цитрусови плодове като лимони, мандарини и портокали. Това ще предаде на дома ви красив естествен вид и невероятен аромат!

7. Украсете и етажерките

Стелажите се превръщат в празнична винетка, така че насочете вниманието си към сезонното им организиране. Използвайте рафтовете си като възможност да внесете усещане за празници и почивка. Смесете в купички орнаменти, борови шишарки и други празнични акценти.

8. Допълнете със златно

Акцентирайте неутралната цветова схема със злато. Много често за празниците можа да заложим на естествени елементи,светлини(свещи или просто коледни светлини) и малко злато, било то в панделки,орнаменти или предмети.

9. Интересно хрумване

Добавете неочаквани елементи към традиционният декор. Хубаво е в коледната декорация да внесете малко от вашата индивидуалност. Едно от нещата което може да направите и винаги привлича погледите , е окачване на елементи от вашите полилеи. Лесно за изпълнение и възможност да внесете някакъв страхотен цвят в стаята.

10. Създайте магия с помощта на светлина

Може да увиете около вечнозелени клонки светещи лампички и да създадете тази топлина и уют , която всички очакваме през коледните празници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *